VAD GÖR NI Här?

Nu har jag bytt blogg till bloggplatsen.se!! där är de mycke bättre så jag kommer blogga oftare och mer nu :)
http://lollobiieber.bloggplatsen.se/
image description

Ska jag?

blogg.se krånglar sjukt mycket, hela tiden! funderar på att byta tillbaka till bloggplatsen.se.. Vad tycker ni?

vinnare

han vann inte igår (fattar inte hur folk röstar??), men för mig är han iaf en vinnare! hans låt va inte bara sjukt bra utan han är ju sjuuukt söt också!! ;) Just have to love him! Danny Saucedo :love:


DÖÖÖR

Aaaww fyfan vad söööt!!

har ingen aning om vad de är (blond som jag är), men sjukt söt iaf! :)

godmorgon

Igår somnade vi runt 4, om inte senare. Jag är skit trött nu så jag vettefan varför jag är uppe? Kan inte somna om.. Nicole ligger iaf bredvid mig och sover.. Idag har jag dans 15.30, sen kanske jag ska hjälpa mamma att sälja idag igen, om jag pallar! Men nu är jag helt död (överdrivet trött), så nu ska jag lämna datan o göra nåt annat istället..

Nattbilder

Misstolka inte nu tack :) Vi har sjukt tråkigt, men ändå helt klarvakna..





Försökte lära henne "Stockholms Symbolen" men de gick inte så jätte bra.. ;)

Fuck skräckfilmer

Klockan är 02:13 och vi är klarvakna! Vi kollade nyss klart på filmen Paranormal Activity 3.. FYFAN VILKET HELVETE! från början är den inget alls, sen blir den bara värre och värre.. på slutet blundade Nicole så jag kollade själv och precis då kom världens hemskaste scen så jag börja skrika och ba: OMG NEJ NICOLE JAG KLARAR INTE AV MER! sen börja ja gråta (inte storböla kanske men ja, jag fick tårar i ögonen).. och bara för det va Nicole tvungen att kolla, men hon är ännu fegare än mig så hon kuta upp och tände lampan haha! Trodde inte man kunde va fegare än mig ;) Men iaf, vi kollade klart på hela. Asså konstigaste slutet? Fatta ingenting.. Jaja, om ni vill se en sjukt läskig film, där de innehåller spöken som tar över hus och kroppar.. CHECK IT OUT! Men förövrigt var den faktiskt bra, bara så sjukt läskig!!

Har ingen aning om vad vi ska göra nu.. Kanske dygna? fast då fåre bli en till film nu! <3 Fast just nu är jag så sjukt rädd fortfarande, vågar inte ens gå på toa för de känns som att Bloody Mary ska komma dit o visas i spegeln :( dumma film..
Paranormal Activity 3

Ny header - klar

Nu har jag gjort en ny header! Det tog typ 2 minuter för jag ville bara ha en superenkel liten grejs denna gång :) Nu ska jag bara vänta tills Isa loggar in på msn/fb så att jag kan skicka den till henne så att hon kan hjälpa mig med att sätta in den (A).. blogg.se är ju så jävla komplicerat me desinger o sånt skit!

Men den kommer väl förhoppningsvis upp imorgon nån gång! <3


minnen.

omfg

MEN SHIT, OMFG VAD JAG ÄR SJUKT PIST JUST NU! nej, inte bara för att Danny inte vann på Melodifestivalen (han är min älskliiing, så fucking söööööööt), utan även för en annan grej.. blir så sjukt irriterad på folk som ljuger. JUST STOP!!!!!! ihrgbuefwog7 3åvwe!!! asså shit förlåt men jag är riktigt jävla förbannad just nu.


Helt random inlägg

Shulululu! ;) Nu har Nicole kommit. Vi har ätit och lite sånt trevligt.. nu ska vi bara chilla, senare blire att tagga inför SKRÄCKFILM! Vi ska kolla på Paranormal Activity 3 och nån annan som vi inte har bestämt än! Nicole ligger o smsar me Elias från min mobil o jag bloggar medans vi lyssnar på " I Just Had Sex " haha..

Till nåt annat HELT random, idag träffade jag mammas vänninas lilla chiuaua! DEN ÄR CHOKLAD!! :') Ja, det heter så. Det är när chiuauan är perfekt chockladbrun, ahh jag har alltid velat ha en chiuaua som är choklad och så ska hon ha en lixom! Mamma blev typ helt kär i honom, så sen när vi gick därifrån va de första jag sa "Mamma, visst vill du ha hund nu? Jag menar, tänk att ha en sån!" Men nejdå.. :(

JUST LOOOOOOOOOOOOOOK
¨¨
Fast denna är långhårig och hennes va korthårig. Asså alla tror väl att det är "typiskt tjejer" att vilja ha små råttor men jag älskar Golden Retrievers och Schäfrar lika mycket! Älskar alla hundar <3

At Home

Hemma nu! och jag har äntligen fått min dataladdare som jag glömde i Stockholm förut!! *ÖVERLYCKLIG* :) Nicole kommer hit om ca 30 minuter, ska bli så awsome <3 Nu ska jag göra en ny bakgrund till min data, har haft samma as länge nu.. Ska även försöka hinna med att göra en ny header, annars blir det att göra imorgon!

Nästa vecka ska jag va me Sascha, vet inte vilken dag men nån dag iaf.. De va sjukt länge sen vi va så jag längtar<3 Nu ska jag fortsätta dunka Krossa Alla Fönster, gaash har blivit heeelt beroende av den.. Jag som verkligen hatade den haha! men nu kan jag den utantill :$

En bild på Nicole och Ida! Så sjukt söta tjejer! Älskar er :love: (och nu kanske ni fattar varför jag kallar Nicole för Rapunzel..)


Converse 4 Life


Done

Nu är klockan äntligen 16 så nu ska jag o mina nya bästisar (pengarna) gå hem!


Hejpådej

Fyfan vad blogg.se ska krångla!! :( går inte att blogga från mobilen ibland.. Hoppas de går nu! Mammas väninna har en lokal där hon har loppis och sånt skit, nu har mamma fått ett bord och en kassa här där hon säljer smycken.

Mamma imorse: kan du stå och sälja idag från 12-16 istället för mig?
Jag: haha, aldrig.
Mamma: om du får betalt?
Jag: hejdå, nu sticker jag ner till lokalen!

haha så nu står jag här.. Penga beroende eller vad? ;) ska sticka om typ en timme. Nicole kommer senare, såfort hon är klar i stallet. Har sjuukt tråkigt här.. Tur att jag har Sascha, Amanda och Liam som jag smsar me!<3


Grattis, du har lyckats.

Du gjorde allt för att se mig må dåligt, för att få mig att bryta ihop. Allt du ville va att se mig gråta, va att se mig förstörd. Jag hoppas att du är nöjd nu, för du är lyckats! *Feel like Hell*..


Varför?

Ni kanske tror att jag är skitkall och att jag inte bryr mig ett dugg. Ni kanske tror att det ända jag känner är hat.. Men det är fan inte så! Jag har lika mycket känslor som er, fatta hur sårad jag blir när jag får reda på saker som ni har sagt bakom min rygg! Jag fattar inte ens varför? Vad får er att se mig som en bitch? Det gjorde ni inte för ett halvår sen och jag lovar, jag är precis samma tjej nu som då. Jag tar inte åt mig när ni håller på, men det är fortfarande sårande! Ni går på oss som verka vara starka och som inte verkar bry sig om nåt, men vi är precis lika sårbara som ni.. Så varför ens hålla på? :(


I love you

Jag älskar dig ! <3 Tack för att du finns i mitt liv :love:


i stockholm

Dålig uppdatering nurååh? Vet.. Sorry! Skoldagen har vart sämst.. När jag kom hem hoppa jag på tåget direkt till Stockholm. Här har jag bara myst och umgåtts med familjen <3 Det roligaste här har väl vart att reta Amanda som vanligt hihi. Ska åka hem imorgon.. är fett taggad inför imorgon! först inför dansen och sen för att bästa Nicole ska sova hos oss :) Jag ville blogga på tåget på väg hit men de fanns ingen mottagning eller nåt.. gick knappt att smsa!

Imorgon eller på söndag ska jag göra en ny header till bloggen! Vet på ett ungefär hur den ska se ut.. Nu ska jag fortsätta nörda runt på facebook! puss

True.


One Missed Call - Check

Hejj! <3 Nicole gick nyss :/ Vi kollade klart på One Missed Call.. Den va sjukt bra, ganska läskig! Förväntade mig värre ;) vi kollade även lite av Paranormal Activity 3. Det handlar om 2 små tjejer som vill kalla på Bloody Mary haha, usch. Vi ska kolla resten på lördag iaf! Imorgon efter skolan blire att ta tåget till Stockholm <3 Ska bli skoj, saknar familjen. Ska börja packa lite smått redan nu faktiskt..

Asså jag fattar inte varför det är såhär.. Det finns ingen som tror på mig och som är på min sida till 100! blablabla, orkar inte mer

Sanningen kommer alltid fram, på nåt sätt

Hej alla söta! :) Dagen har vart rätt bra faktiskt! *host*. Nicole följde med mig hem, just nu sitter hon och fotar sig själv med min mobil.. -.- Vi ska snart äta, sen kolla klart på One Missed Call! TAGGA SKRÄCKFILM :D Imorgon är det fredag, veckan gick sjukt fort?! Asså det kändes inte som att jag hade nån vanlig lektion idag.. För imorse va de Nationella prov i svenska för dom som va sjuka förut när alla andra gjorde de. I klassen va de jag, Wilde och Maja. Så vi fick sitta i 2 timmar och göra det (där missa vi 2 lektioner).. Vi blev klara på typ 20 min men vi va ändå tvunga att sitta kvar och vänta på aalla! Sjukt irriterande. Sen när vi va klara va dom andra i klassen på lektion, så då hade vi rast under tiden, sen var de lunch direkt. (Har haft typ 3-4 timmars rast idag sammanlagt).. Sen missa jag, Nicole och Wilde mer än halva spanskan för att vi prata med vår lärare om en grej.. SEEEEN på svenskan så skulle vi välja kamratstödjare och sånt skit så hade typ ingen lektion idag :(

Ett litet tips till er kära läsare: Snacka ALDRIG skit om någon och sedan försöka komma undan med det. Sanningen kommer alltid fram!

Hitta en bild på Simone och mig. Saknar dig bror ! <3

Detta gjorde min vecka <3


Vilken dag!

Dagen har vart.. Sådär! Asså det kan inte gå en dag utan massa tjafs och skit, sjukt jobbigt! Men jag ska inte ha dåligt samvete eller nånting denhär gången för jag har inte gjort fel. Men detta bråk va nödvändigt för nu vet jag vilka som är äkta vänner och vilka som kan dra! (Kärlek till dig Sascha<3).

Jaja.. Är på musikskolan nu me Emmy. Ska snart träffa sångpedagogen. Just nu vill jag bara komma hem haha! Men inorgon ska Nicole följa me mig hem och på lördag till söndag ska hon sova hos oss :) ska till stockholm på fredag för att min moster fyller år <3


As trött

Godmorgon på er! Jag vaknade för typ 40 min sen. Väntar på Nicole som är här strax. Är fortfarande skit trött.. Smsar med Elias och Liam men jag ser knappt vad jag skriver haha. Men nu ska jag sminka mig! Ha en awsome dag, puss


In my bed

Nicole kommer hit imorgon KLOCKAN SJU PÅ FUCKING MORGONEN! haha.. hon ska ta den tidiga bussen hihi. Jag brukar gå upp vid 8 men aja, får bli en timme tidigare imorgon. Jag tänkte sova nu så att jag är pigg imorgon men de måste ju va årets skämt, klockan är inte ens 22 så jag är klarvaken!!

Apropå en annan grej... Nu tar jag inte skit mer, det är sjukt synd om dom som snackar skit bakom min rygg och tror att dom kommer undan me de. Imorgon ska jag fan göra krig i skolan!! DU ÄR
BA SÅÅÅÅÅÄ KÖRD BRUDEN!


HAHAHAHA

20120229-224712.jpg

rädd

Vi kollade på typ halva filme One Missed Call för sen så va Nico tvungen att åka hem för att mocka sin häst -.- Men vi ska fortsätta kolla på torsdag tror jag, för hon skulle komma till mig då igen om de går bra för hennes föräldrar och så :) Är ensam hemma nu och skiträdd! Jävla filmjävel.. Vi hann kolla MYCKET mindre än halva och 3 personer hann dö? Usch! Men nu ska jag försöka att INTE tänka på filmen hehe.. 

Så ska nog fortsätta att smsa me Liam och chatta me Sascha! :love:

Vågar inte...

picturepicturepicturepicturepicturepicturepicturepicturepicturepicturepicturepicturepicturepicturepicturepicturepicturepicturepicturepicturepicturepicturepicturepicture

Fakta om min vän Nicole..

Lite fakta om henne:
Hon har typ världens längsta hår. (Hon är Rapunzel fast otäcknad)..
Hon är sjukt snygg.. !
Hon har världens bästa sångröst.
Hon är almänt störd.
Hon skrattar åt ALLT.
Hon har världens bästa klädstil.
Hon håller på att skämma ut mig somfan inför Liam just nu, han kommer tro att alla mina vänner är psykade..


AND I JUST LÖÖÖVE HER! ;*<33

Skräckis på g :(

Hejj! De blev inge ute haha. Vi ska snart kolla på skräckfilm, mwohaha! Vi ska kolla på One Missed Call :) Just nu smsar Nicole me Liam, från min mobil höhö.. Tydligen är jag jävligt rolig att face och smsrapa eftersom att typ alla mina vänner gör de på mig hela tiden! xD<3 

Asså hur söt får man va?!

Med Nicole <3

Shosho! Nicole följde somsagt me mig hem idag efter skolan :) Vi har ätit och lite sånt.. Asså en grej jag tänkte på, mer än hälften av mina vänner hatar Justin Bieber, hur fan kan dom då stå ut i mitt rum haha? xD Jag har affischer och bilder på honom på exakt alla väggar, sen har jag Justin Bieber sängkläder också hihi <3 Jag har beställt en skitstor affisch som jag ska hänga på taket för den får inte plats på nån vägg för de är redan fullt med bilder överallt.. Men det ska bli fler! ;) Nicole ska åka hem vid 21 tiden, långt kvar hihi! tror att vi ska gå ut lite för de är föör varmt inne men de är as skönt ute! Vad vi hittar på ute får vi se sen..

Fast nu ska jag va lite social :love:

Syslöjd..

Tagga syslööööjd, eller inte! Är på slöjd nu iaf.. Dom i klassen som också har de är: Emelie, Nicole, Elin, Julia, Elias, Maria, Rasmus, Alva, Ida, Linnea P och Fanny! Intressant för er att veta, vet.. Jag håller på o brodera JB ;) snart har vi lunch och sen musik! Nicole ska följa me mig hem sen<3


I sängen

Ligger i sängen just nu, inget jävla misstolk nu! -.- är inte ett dugg trött men jag får väl fortsätta smsa me Elin och Nicole.. Godnatt!

man ser nog inte så mycke..


At Saschas House!<3

Sho.. ! Är hos min Sascha nu :') Hittils har vi pratat, skrattat o ätit muffins :) Vi ska fortsätta prata o lite sånt mys! Uppdaterar sen <3

fuck you

Jag vet att du läser dehär så spela inte ens oskyldig! Jag trodde att jag ÄNTLIGEN sluppit dig men tydligen inte. Du har nå seriöst störning i din hjärna eftersom att du håller på! Jag trodde att du hade blivit mogen, men tydligen inte. Jag blev inte sårad denhär gången för jag har lärt mig hur dum i huvudet du är men att gå runt och säga till mina vänner att JAG ÄR FALSK är fan inte okej!

Asså låt mig va din avundsjuka jävel. Jag har tröttnat på dina fucking lögner !

Hade ingen blogglust igår

Hejj! Asså igår hade jag ingen blogglust alls, sorry :( Shoppingen vart iaf awsome! Köpte flera tröjor och linnen. Köpte hårspray o örhängen också. De gick på typ 900 kr sammanlagt, sjukt lite?! Aja.. dagen har vart helt okej. Höll på o dö av skratt på matten pga Wilde! Haha.. Imorgon efter skolan ska jag va me Nicole, hon ska följa me mig hem.. Kanske Wilde också :love: På lunchen gick jag, Nicole och Elin till mig och va här ett tag.. sen gick vi till skolan och då hade vi spanska direkt. Imorgon måste jag ta hem spanska boken o träna ! Har tänkt göra de i ett par månader nu heheh.. Är inte världens bästa på dethär me att göra och hålla koll på läxor ;)

Men nu måste jag packa upp alla kläder och sånt från igår! Längtar som fan till på fredag! Min moster fyller år då så vi ska åka hem till henne (hon bor i Stockholm), okej jag bryr mig mest om att jag får träffa Amanda hihi :) Rätt mycket har hänt sen vi sågs sist så vi behöver verkligen prata o uppdatera varann haha!

Älskar dig Sascha. Du har den speciella platsen i mitt hjärta ingen kan ta!

Max

Nu har vi gått runt lite, jag har bara köpt en hårspray hittills haha. Just nu sitter vi på Max och äter men vi börjar bli klara nu. Så snart ska vi återgå till shoppingen!


Väntar på bussen

Nu står jag och väntar på bussen! Den åker först förbi Nicole, där hoppar Nicole och Ida på sen fortsätter vi mot västeråås!! :D ska bli sjukt kul! Uppdaterar mer sen, får inte slösa batteri! Puss


"god"morgon

Vaknade för typ en timme sen.. Har inte gjort mycket, vart ute me Bobbo. Är så sjukt jävla irriterad!! Asså människor som inte har nåt liv så att dom låter de gå ut över andra, NI KAN DRA!!

snart ska jag iaf träffa Nicole<3 hon kan nog få mig på bättre humör :) pusshej


Wilde <3

Wilde! Jag har känt dig i 7 år om inte mer.. Vi lärde känna varandra på jazz dansen! :') vi blev jätte bra vänner men sen las den ner och vi förlorade kontakten.. Nu 7 år senare hamna vi i samma klass! Du har hjälpt mig sjukt många gånger, med allt! Du har alltid funnits för mig när de har behövts och jag finns alltid för dig and you know that! Älskar dig sjukt mycket, du är en av dom som betyder mest! :love:


Have to forget you.


Don't love you anymore..

You are not a part of me anymore. I really don't wanna think about you.. Just wanna forget you and everything about you. But i can't..

Nicenice

Har precis duschat. Sascha gick hem för typ en timme sen.. En sak jag glömde skriva förut va att jag är ju typ allergisk mot allt i naturen -.- Alla träd, blommor, gräs, pollen som finns i luften.. I vår kommer de va som värst! Alla i familjen på pappas sid + mamma har svår astma o pollen. Min faster och pappa har de värst av dom alla, varje vår kan dom inte vara ute något alls eller ha öppna fönster. Flera gånger har dom blivit inlagda på sjukhus eftersom att vi är allergiska mot luft liksom och utan luft går de ju inte att leva? och jag mår jätte dåligt redan nu och kan knappt andas, så de kommer bli tusen gånger värre snart och vad läkaren tror är att jag kanske också kommere behöva läggas in! Nice..

Asså jag kan inte tänka mig att bo på ett sjukhus?! :S Shit vad depprimerande de måste va! Aja, får väl hoppas på de bästa. Har fått 2 sms såg jag nyss som jag ska svara nu ! pussheeejjj

Tidigt..

Shosho! Jag vaknade 8.45.. SJUUUKT TIDIGT?! :S Vi la oss runt 1 igår. När jag vakna gick jag och ut me Bobbo, några varv runt gården bara. Snart ska jag duscha, sminka mig och sånt. Vid 16 kommer mammas vännina och hennes dotter hit för att äta middag me oss. Annars ska jag inte göra så mycke idag.. Måste ta ut pengar idag också inför imorgon då jag ska shoppa me Nicole och Ida! :D Taggaaa! Kommer inte bli så mycket blogg imorgon men jag ska försöka slänga in nått inlägg då o då från mobilen.

Vad ska ni göra idag då? Ni får gärna svara i en kommentar! <3

Bild från typ förra veckan på mig.

är me min bejjb! ;*

Hejj! :love: Sascha kom hit för typ 10 min sen. Hon ska sova här hela helgen :) Ska bli superduper kul! Just nu facerapar vi varann och lite sånt haha.. NO LIFE! :') Men nu ska jag kolla vad Bobbo har för sig <3
ÄLSKAR DEJ SÅ SJUKT FUCKING MYCKET SASCHA!

Länkbyte!

Nu ska jag ha länkbyte med 2 tjejer som går i min skola, dom är 1 år äldre än mig. Julia & Anisa :) Sjukt snälla och underbara!<3 Checka deras blogg, det är verkligen värt det :love:
http://www.nattstad.se/accepteraosssomvi%C3%A4r

Bobbo in da house bro

Bobbo kom för en stund sen :love: Gav han nyss lite mat o vatten. Några grannar ska snart komma hit för att ge mig presenter och sånt eftersom att jag har fyllt år.. Sascha ska också komma men jag har ingen aning om vilken tid hehe. Gör inte så mycket just nu.. Smsar me Elin och chattar med Alva! Haha shit Alvas humor assoo.. döör! Nejmen just nu snackar vi om att jag och Justin är förlovade, hon är skit taggad inför bröllopet hihi! ;) inga elaka kommentarer nu för man får ju faktiskt alltid drömma!!
Bild på min fina vän Cilla! Love u babe <3

spricker av avund.

Detta hände alltså igår... Asså jag börja gråta när jag såg denhär! Både för att jag kände lyckan inom mig som hon hade och för att jag var så jävla avundsjuk!!!! GAAAAAAAAAAAH hon fattar inte hur fucking tur hon har! Jag skulle ha reagerat på samma sätt som henne fast tusen gånger värre. Skulle ha blivit helt stel och tappat andan och sen börjat skrika och gråta ihjäl mig.
Justin Bieber, you mean so much to me and it hurts that you don't know that! :'(

hemmaa

Kom hem för en liten stund sen. Vi slutade 13.55 men jag, Emelie, Elias, Cilla och Nicole stannad kvar ett tag i skolan o chilla.. Sen gick jag, Emelie och Cilla till min gård. Vi gungade, lyssna på musik och sånt! Sjukt varmt ute nu hihi :D Just nu är Emelie och Cilla hemma hos mig. Bobbo kommer runt 17 tiden, Sascha kanske kommer ikväll och sover här.. :)
image description

En bra dag ! :D (eller nästan)

Hejj! Har inte kunnat blogga.. Gick rätt bra på sjukan idag. Jag är tydligen skit allergisk mot pälsdjur (mest katter) och mot gräs hehe.. Fick även astma medicin (inhalator) som jag ska ta 2 ggr per dag :/ Det stör mig inte så jätte mycke egentligen men aja. Dom gjorde stickprov på mig, 8 nålar i armen! :'( haha jag trodde hon skämta först men nejdå.. ! Men när jag va klar gick jag hem och fixade lite sen kom Sacha, Cilla, Sandra, Emelie och Dezz hit för att fira Justins dag! :D Vi åt tårta, godis och flummade haha! Nu är bara Sandra kvar men hon ska snart gå hon me<3 Tycker att jag gjorde de bästa av hans födelsedag förutom sjukhuset då! Imorgon är de fredag (redan?!).. Bobbo ska komma hit och vara här hela helgen och på söndag ska jag åka och shoppa i Erikslund me Nicole o Ida :) ÄR SKIT TAGGAD!! längar som faaan.. de jag absolut behöver är smink och hårspray! Ska kolla om jag hittar nåt snyggt skal till min Iphone också? Fast dom snyggaste finns ju att beställa på nätet ;)

Men nu ska jag fortsätta va social mot syster Sandra! :love:

Hospital

Sitter i väntrummet lalalala.. Jag fick blåsa i nån random apparat, där såg dom att jag inte har nån inflammation i lungorna iaf. Sen gjorde dom nå "prick test", där man får reda på vad jag är allergisk mot, dom spruta in massa konstiga medel så jag sitter med 8 sprutor i armen just nu :( ska snart gå och ta bort sprutorna och få resultatet!

Uppdaterar sen, pussar


Svar på kommentar!



Jag vet vem du är, så kom och fråga mig de när vi ses i skolan varje dag istället för att försöka vara anonym här, såg din mailadress så de va ju inte så jätte anonymt.

fuck haters

Okej! Jag har sagt att jag inte tänker låta NÅGON eller NÅGOT förstöra denhär dagen! Haha jag blir så irriterad på alla omogna haters som alltid ska hålla på.. :S Asså ni haters har verkligen brist på liv.. Såfort en belieber säger något bra om Justin så går ni upp i taket och ska säga emot. Och varför ska ni alltid säga att han är bög?! Han är inte bög, han är förlovad med MIG faktiskt! och även om han skulle vara de så skulle de inte göra mig något för han skulle endå vara samma Jusitn som jag älskar!

Idag gjorde jag en JÄTTE SUPER DUPER FIN tecking där jag skrev överallt "Grattis Justin, Jag älskar dig".. och bara för de så gjorde Wilde och Elias (Wilde gjorde den me Elias hjälpte faktiskt henne) en likadan tecking fast där stod det överallt att han är ful, bög, sjunger fult osvosv så just nu är jag jätte sura på dom faktiskt! NO LIFERS!

Men jag lät inte dom förstöra dagen.. För det kan ingen ! :D


Ensemble

Shoo! Idag är jag jätte glad :D det är ju Justins födelsedag! Efter lunch ska ja sticka ner till läkaren för att kolla om jag är pälsallergicker eller inte. Just nu har vi ensemble, de är till för oss som går i musikprofil. Jag, Wilde och Emelie håller på me en dans till It girl som vi snart ska uppträda me på en konsert. Nicole ska sjunga och vi dansa :)


RSS 2.0